TERUG

Judith en Lieke, twee vriendinnen achter het merk Pinup Feminine.

July 2021

 /

Business Babes

By: Grace&Us

Judith en Lieke, twee vriendinnen achter het merk Pinup Feminine. Ze geloven in de kracht van vrouwen, “It takes character to create”, dat is wel gebleken. Van een idee wat al jaren in hun hoofd spookte, tot de ontwerpfase en uitvoering met alle obstakels van dien. Altijd met het geloof dat dit iets is wat ze willen neerzetten.

Judith en Lieke zijn zó verschillend maar daardoor “a match made in heaven”. In hun jarenlange vriendschap en samenwerking komt dat telkens weer tot zijn recht. Elkaars krachten zien en die ook benutten. Judith; een eeuwige twijfelkont, zeer gestructureerd met een sterk oog voor detail en esthetiek. Lieke; een vrolijke chaoot, tikkeltje impulsief met een conceptueel brein. Samen runnen ze al jaren een succesvol ontwerpburo, 2 jonge gezinnen en (nu ook!) een label. Ondertussen hebben ze een top team om zich heen verzameld, en ok, laten we die mannen van ze niet te kort doen. 😉

Uit deze samenwerking is een collectie ontstaan die bestaat uit elegante en vrouwelijke ontwerpen met een knipoog. Achter ieder sieraad zit een verhaal en is daarmee het perfecte cadeau als reminder voor jezelf, je partner, moeder, zus of vriendin. De sieraden worden handgemaakt in ons atelier en zijn daarmee met extra veel zorg en liefde ontstaan. Het unieke systeem van een magneet zorgt er voor dat het nooit kleding stuk zal maken!

Pinup: betekent letterlijk “vastpinnen”, je kunt het interpreteren als; even stilstaan bij een moment of een bepaalde fase waar je in zit. Vasthouden wat goed is, loslaten wat geen energie meer oplevert. Daarnaast is een pin-up natuurlijk een vrouw die zichzelf durft te laten zien, in volle glorie. Extravagant, bijzonder, uniek en sterk. Laat dat nou precies de kracht van een vrouw zijn… en daar geloven wij in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deel dit verhaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je in voor de webinar Grace&Us x Brigitte van der Wielen op dinsdag 19 september om 20.00 uur. 

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte

Door deel te nemen ga je akkoord met het ontvangen van e-mail marketing van Grace&Us naar het ingevulde e-mail adres.