TERUG

De kansen en mogelijkheden van 2021

December 2020

 / =

Lekker in je vel

By: Grace&Us

2021 wordt een jaar waarin je gestimuleerd wordt om op avontuur te gaan. Dingen te doen die je nog niet eerder hebt gedaan. Nieuwe vriendschappen te sluiten. Plekken te bezoeken waar je nog nooit bent geweest. Kortom 2021 wordt een jaar waarin je gestimuleerd wordt zoveel mogelijk nieuwe ervaringen op te doen. Deze wijsheid over 2021 komt van numeroloog Melissa Kamstra.

Numerologie
Numerologie is een eeuwenoude studie gebaseerd op het ritme van getallen. Het was de Griekse filosoof en wiskundige Pythagoras die in de zesde eeuw voor Christus ontdekte dat bepaalde getallen niet alleen een kwantiteit, maar ook een kwaliteit in zich hebben.

Binnen numerologie worden getallen verkleind naar de getallen 1 t-m 9, tenzij er sprake is van zogenaamde Meestergetallen. Deze getallen (11, 22 en 33) worden niet verkleind omdat ze een belangrijke levensles in zich hebben waarmee meesterschap is te verkrijgen.

Elk getal heeft een eigen energie en kenmerkende betekenis. Vandaar ook dat numerologen ervan uitgaan dat jouw geboorte geen toeval is. In jouw geboortedatum zit een boodschap verborgen. Aan jou om de lessen van deze boodschap te leren, om zo jouw specifieke mogelijkheden ten volle te benutten.

Daarnaast kun je met behulp van numerologie bijvoorbeeld ook uitrekenen wat een huisnummer zegt over het huis waar je woont, wat de boodschap is van een specifieke reeks getallen en zelfs wat de les is van het jaar waarin je leeft.

Jaarenergie van 2021
Door numerologisch te kijken naar de betekenis van het jaar 2021 belooft het een jaar te worden waarin niets gaat zoals je had verwacht. 2021 is een 5-jaar, want 2+0+2+1=5. En dit getal laat veelal een doorbraak en een verschuiving zien. Dat komt doordat getal 5 zich midden in de cyclus van 1 tot en met 9 bevindt. En zoals al eerder vermeld worden binnen numerologie getallen naar deze cyclus verkleind.

Dat betekent dat 2021 een jaar is waarin je wordt uitgedaagd uit je comfortzone te stappen. Het advies is dan ook om erop uit te gaan en nieuwe wegen te verkennen. Niemand weet of internationaal reizen weer gangbaar is in 2021, echter zijn er ook andere manieren om je grenzen te verleggen. Door bijvoorbeeld eens een gerecht te bestellen wat je nog nooit hebt gegeten, een andere taal te leren of een plek in Nederland te bezoeken waar je nog nooit bent geweest. Juist door komend jaar een risico te nemen is ware groei mogelijk.

7 tips om uit je comfortzone te stappen
Uit je comfortzone stappen is niet altijd even makkelijk. Het vergt moed. Om je een handje op weg te helpen zijn hierbij 7 tips waarbij je uit je comfortzone stapt zonder direct een levensgrote verandering te veroorzaken:

  • Sta eerder op om de zonsopgang te bekijken
  • Loop een andere route naar je werk
  • Ga ergens naar toe in je eentje
  • Begroet iedereen die je op straat tegenkomt
  • Geef iemand die je totaal niet kent een compliment
  • Doe vrijwilligerswerk
  • Verras iemand die je al een tijd niet hebt gesproken met een telefoontje

 

Meer weten?
Wil je meer weten over de energie van 2021? Ben je benieuwd wat jou specifiek te wachten staat op het gebied van gezondheid, werk en relaties komend jaar? Stap dan nu al uit je comfortzone door mee te doen met de speciale Masterclasses van De Handcoach! Kijk op handcoach.nl/energie-2021-numerologie/ voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deel dit verhaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je in voor de webinar Grace&Us x Brigitte van der Wielen op dinsdag 19 september om 20.00 uur. 

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte

Door deel te nemen ga je akkoord met het ontvangen van e-mail marketing van Grace&Us naar het ingevulde e-mail adres.