Jouw route naar kracht, verbinding en groei.

GRATIS webinar: Gevolgen van stress op je hormonen

Dinsdag 19 september 2023 om 20.00 uur

Een paar maanden geleden ontmoette ik Brigitte van der Wielen. Zodra zij met passie begon te vertellen over haar werk, wist ik meteen: haar moet ik hebben.

Brigitte is orthomoleculaire therapeut en Hormoon CEO….. mooi toch?! Zij triggerde mij totaal met de zin…. Jouw lichaam is je pensioen! Wow, die kwam even binnen. Want wat zijn wij allemaal goed in doorrammen, veel van onszelf eisen en zeker van ons lichaam. Om nog maar niet te beginnen over die f@cking hormonen! 

Ik kondig je graag een heel fijn webinar aan op dinsdag 19 september om 20.00 uur.

Lieve, mooie, sterke vrouwen zorg dat je erbij bent, meld je nu aan op de onderstaande link! Mocht de tijd niet voor je lukken, dan kan je door je aan te melden ook een replay ontvangen. 

Laten wij er alles uithalen wat erin zit, maar wel met extreem goed zorgen voor jezelf! Grace it to the max!! 

Liefs, Anouk

Meld je aan:

Herken jij jezelf in een of meer van deze onderdelen?

✔️ Je voelt je altijd onrustig

✔️ Je ervaart stress en pieker gedachten

✔️Je schommelt gedurende de maand met je hormonen en dus humeur

✔️ Je hebt het gevoel dat jouw cyclus uit balans is 

✔️ Je ervaart fysieke klachten die te maken hebben met jouw hormonen

Meld je aan:

Sprekers tijdens de webinar

Mijn naam is Anouk Smulders, ik ben echtgenoot, moeder, presentatrice, ondernemer maar vooral vrouw met alle ups and downs die daarbij horen. Mensen kennen mij vooral van mijn werk op tv maar weten niet dat ik naast mijn tv werk een missie heb. En dat is vrouwen aanmoedigen om naast je eigen, ook elkaars cheerleader te zijn. Ik geloof dat verbinding met elkaar zorgt voor inzicht en groei. 

Deze wereld heeft mij veel moois gebracht en dingen laten zien. Ik heb lessen geleerd en inzichten gekregen die mij ertoe hebben gebracht om Grace & Us te starten. Een vrouwen community die staat voor verbinding, voor meedenken, delen en samen groeien. Over de jaren heen heb ik geleerd dat kwetsbaar durven zijn mooi is en er mag zijn. 

Mijn naam is Brigitte van der Wielen. Ik ben orthomoleculair-, hormoon- en energetisch therapeut. Stress is een alomtegenwoordig fenomeen in ons drukke bestaan, maar heb je je ooit afgevraagd hoe het echt je lichaam beïnvloedt? 

In dit webinar neem ik je mee in de impact van bewuste en onbewuste stress op jouw gezondheid, hormonen en menstruatiecyclus. De stress van je overvolle agenda ben je je waarschijnlijk al bewust. Maar waarom heb je het altijd zo druk? Waarom kan je niet ontspannen en waarom ervaar je altijd die onrust in je lichaam? Aan het einde van de avond heb je het antwoord.

Zorg dat je bij dit webinar bent zodat je leert hoe je deze f@cking hormonen de baas bent en rust ervaart!

Meld je aan:

Schrijf je in voor de webinar Grace&Us x Brigitte van der Wielen op dinsdag 19 september om 20.00 uur. 

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte

Door deel te nemen ga je akkoord met het ontvangen van e-mail marketing van Grace&Us naar het ingevulde e-mail adres.