Vertel jouw verhaal

De kracht van echte verhalen

Anouk heeft door de jaren heen al veel bijzondere, inspirerende vrouwen ontmoet en hun verhalen gehoord. Vrouwen die ondanks diepe dalen nog steeds liefde en zorg uitstralen naar anderen. Verhalen over uitdagingen aangaan en problemen overwinnen.

We hebben Grace&Us opgericht om deze verhalen een podium te geven. Want we geloven écht in de kracht van échte ervaringen delen. We staan voor openheid, eerlijkheid en willen dat alle vrouwen weten dat ze er niet alleen voor staan wanneer het leven een onverwachte wending neemt.

TERUG

Wereldwijven is voor mij een geuzennaam, een naam voor geweldige vrouwen die ik bewonder. Vrouwen die zichzelf durven zijn, vrouwen die hebben geleerd van het leven en deze lessen doorgeven, vrouwen die zich zonder filter durven laten zien.

Wil jij jouw verhaal delen?

We zijn altijd op zoek naar nieuwe verhalen om te delen met onze Grace&Us community. Welke levenslessen en -ervaringen kun jij delen die een ander inspireren, hoop geven, of aanzetten tot actie? Laat je contactinformatie achter en licht alvast een tipje van de sluier op van jouw verhaal. Ken je een andere geweldige vrouw wiens verhaal we echt moeten horen, dan kun je dat ook hier kwijt.