TERUG

Emotional Freedom Technique

- Marloes Kremer

Wij zijn Marloes Kremer www.eftklopt.nl en Maartje Strijbis maartjestrijbiscoaching.nl, EFT experts. Beiden creatieve ondernemers met een bak ervaring. Marloes heeft 18 jaar in de GGZ gewerkt en Maartje komt uit de culturele wereld waar zij als fotograaf, zangeres en vocal coach de wereld over reisde, op het podium stond en anderen hierin coachte.
Als EFT-ers (Emotional Freedom Techniques) helpen we mensen bij het doorbreken van persoonlijk blokkades. Daarnaast ruimen we trauma’s op, zodat ze geen effect meer hebben op al onze relaties. Niet alleen de relaties met je omgeving. maar vooral ook de relatie met jezelf.
Met EFT (een waanzinnig effectieve methode die net als EMDR, ook veel voor trauma wordt ingezet) kunnen we heel gericht jouw persoonlijke stresspatroon opruimen. Een patroon dat je gedurende je hele leven hebt opgebouwd. Door alles wat je hebt meegemaakt en de conclusies die je op basis daarvan over jezelf en de wereld hebt getrokken. Dit klinkt misschien zwaar en groot. Maar met EFT laten we je graag zien dat het ook licht en makkelijk kan.

Door het opruimen van deze onderliggende patronen ga je veel lekkerder in je vel zitten. Je voelt je vrijer en opener in relaties staan. Je trekt je dingen veel minder persoonlijk aan en je gaat vertrouwen veel meer intrinsiek uit jezelf halen in plaats van uit de bevestiging van anderen.

EFT is ook zeer effectief bij angst- en paniekklachten en heerlijk voor mensen die er al veel ‘praattherapie’ op hebben zitten en dat een beetje zat zijn.

Tijdens het event ‘Lekker in je vel’, gaan we een half uur met jou concreet in actie en direct de diepte in om je kennis te laten maken met EFT en wat deze methode voor je kan betekenen in het opruimen van je blokkades en belemmerende overtuigingen.

Marloes heeft een EFT-praktijk in Amsterdam en is naast EFT-er ook familieopsteller. Daarnaast behandelt ze mensen in de natuur vanuit een prachtige omgebouwde Volkswagen camper uit 1977. Deze camper gaat absoluut mee naar het ‘Lekker in je vel’ event en de behandeling zal in of voor de bus plaatsvinden. Maartje runt haar praktijk in Utrecht en coacht daarnaast veel vrouwelijke ondernemers online of tijdens wandelsessies. Op het ‘Lekker in je vel’ event zal ook Maartje, vanuit een andere prachtige bus, buiten haar EFT-behandelingen geven.

W

Schrijf je in voor de webinar Grace&Us x Brigitte van der Wielen op dinsdag 19 september om 20.00 uur. 

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte

Door deel te nemen ga je akkoord met het ontvangen van e-mail marketing van Grace&Us naar het ingevulde e-mail adres.