TERUG

Business

- Merle Mudde

Merle Mudde is moeder én een High Level Multi-Passionate Entrepreneur. Ze runt 3 premium bedrijven en een non-profit en heeft dat zó effectief ingericht dat ze slechts 16 uur per week werkt. Ze werd genomineerd door TedXAmsterdam Women voor de Startup Award, zakenwonder voor de VIVA400 en is The Most Influential Businesscoach of the Netherlands. Merle heeft twee unieke visies op ondernemen en op productiviteit en schrijft momenteel haar eerste twee boeken bij uitgeverij Business Contact.

Ze wordt vaak gek aangekeken als ze over haar vele bedrijven en activiteiten spreekt. Merle verhuurt via haar bedrijf Holland Homestay studentenkamers in 3 studentensteden, ze is businesscoach, yacht interior stylist, kunstenaar, spreker bij Denk Producties en komt vaak in de media. Door dit succes is ze inmiddels ook investeerder geworden in mini vastgoed en kocht dit jaar haar eerste 3 vastgoedbeleggingen.

Haar unieke visies maken mogelijk dat ze met haar man (ook multi-ondernemer) fulltime beschikbaar zijn haar zoontje Floris-Julius van 3 jaar. Op het event van Grace & Us deelt Merle haar visie als Cyclische Productiviteit Expert. Je ontdekt het geheim over het verschil tussen vrouwelijke en mannelijke productiviteit met als resultaat: ten alle tijden in balans, grip op je emoties en stralend zelfvertrouwen zodat je jouw magische droomleven kan creëren en je niets meer in de weg staat.

“DURF GROOTS TE DROMEN!”
“Vergeet dat brutalen de halve wereld hebben, de wereld snakt naar ideeën van vriendelijke mensen. En daarbij mag je best buiten de welbekende box denken en groot dromen”
~ Quote Merle Mudde in JAN MAGAZINE ~

M

Schrijf je in voor de webinar Grace&Us x Brigitte van der Wielen op dinsdag 19 september om 20.00 uur. 

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte

Door deel te nemen ga je akkoord met het ontvangen van e-mail marketing van Grace&Us naar het ingevulde e-mail adres.