Events

Human Design en familieopstellingen
22 & 23 oktober 2023

Human Design is een revolutionair systeem dat er vanuit gaat dat jouw mogelijkheden al vast liggen op het moment dat je geboren wordt. Human Design geeft je een handleiding voor je dagelijks leven aan de hand van je geboortedatum, -tijd en -plaats. Door deze inzichten worden je keuzes makkelijker en brengt het je verder in je ontwikkeling. We lopen tijdens het event letterlijk door jouw eigen systeem heen. De combinatie met familieopstellingen legt jouw patronen bloot, helpt je om blokkades op te heffen en geeft je inzicht in je eigen unieke blauwdruk.

Afgelopen events

F*ck die hormonen
11 juni 2023

Ben jij klaar om meer te leren over je eigen hormonen? Dompel jezelf onder in de wereld van die f*cking hormonen en reserveer snel je plek voor een volledig verzorgde dag op een fantastische locatie met 5 top sprekers.

Selfcare Sunday 2022
11 september 2022

Onze afgelopen Selfcare Sunday op 11 september 2022. Landgoed Schoonderbeek in Putten was de plek voor dit event. Katelijne Vermeulen, multidisciplinair en energetisch coach, leidde de masterclass op deze mooie zondag. Wat een geweldig mooie dag!

Business Babes
27 & 28 maart 2022

Organiseerden wij een business en netwerk event voor maximaal 20 dames in het heerlijke Pillows hotel in Zwolle.

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte

Door deel te nemen ga je akkoord met het ontvangen van e-mail marketing van Grace&Us naar het ingevulde e-mail adres.