Droom groot... and get it done!

Op 24 en 25 maart start jouw route naar kracht, verbinding en groei. Kom naar hét business event voor ondernemende vrouwen die bewust het verschil willen maken. Grace and Us brengt vrouwen samen die elkaar helpen groeien, ontwikkelen en aanmoedigen. Een ervaring om nooit te vergeten en een event dat je echt verder gaat helpen.

Voor wie is dit event?

Je bent een ondernemende vrouw in loondienst of met een eigen bedrijf. 2023 was voor jou een enerverend jaar. Je hebt veel gedaan. Was druk met alles. Maar stiekem was het ook wel een beetje té druk. Je werd geleefd door je agenda. Je zat overvol met afspraken. Je was druk thuis met de kinderen en alles wat daarbij komt kijken. Je bent druk met klanten en/of je baan. Maar echt tijd voor jouw droom was er stiekem veel te weinig. In 2024 vind je dat het anders moet. Je bent ook zoekende naar hoe.

2024 zou je heel graag anders willen starten dan anders. Met ook tijd voor jezelf. Tijd om echt eens aan je eigen dromen en ambities te werken. In plaats van meteen weer in actie te schieten. Wil je meer rust, liefde, balans, maar wel ook ruimte voor jouw dromen en ambities? Self Care, (persoonlijke)groei, handelen vanuit impact en bewustzijn en verbinding. Want stiekem voel je je ook wel alleen en je wilt het anders. Iedereen in je omgeving lijkt zo geleefd te worden en echt praten en stilstaan bij jezelf lukt niet. 

Mijn naam is Anouk Smulders. Altijd druk en bezig. Sinds ik Grace and Us heb opgestart ben ik echt gaan werken aan mijn droom. Vrouwen helpen en verbinden die ook druk zijn, die zich ook soms eenzaam voelen (ook al heb je veel vriendinnen) en ik wilde een plek creëren waar je je veilig voelt, waar je je grootse dromen kan uitspreken en waar ook tijd is voor JOU. Een veilige haven waar je kan groeien, ontwikkelen en juist ook stilstaan.

Grace Jouw 2024!

Tijdens het event gaan we:

● Stilstaan, terugkijken naar afgelopen jaren en reflecteren waardoor je kan groeien
● Een mooi plan maken voor 2024 waarin alle tijd is voor jou en jouw dromen
● Mooie gesprekken voeren
● Self Care toepassen
● Verbinden met andere inspirerende vrouwen en hun netwerk
● Inspiratie tot ons nemen
● Elkaar empoweren

Dianne
DianneDeelnemer Business Babe event 2022
Lees verder
“In maart 2022 ben ik aanwezig geweest bij het Business Babe Event in Zwolle. Twee dagen helemaal voor jezelf; voor en door ondernemende vrouwen. Aangezien zowel mijn zakelijke als privé mantra is ‘blijf in verbinding met jezelf en onderhoud je BV IK’. Was dit een mooi cadeau voor mezelf. Practice what you preach denk ik dan als coach. Inmiddels heb ik leuke contacten opgedaan met andere ondernemende dames binnen de Grace Tribe, al dan niet zelf ook ondernemers. Ik heb direct de verbinding met elkaar gemerkt. Uit alle hoeken van het land heb ik nieuwe contacten opgedaan. Zowel persoonlijk als zakelijk ondersteunen we elkaar en zijn we elkaars ‘cheerleaders’ zoals Anouk dat altijd zegt. Want zo is het gewoon. Een eerste zakelijke samenwerking is er al uit voortgekomen en mooie vriendschappen zijn ontstaan. Ik kan het iedereen aanraden om jezelf te verreiken met een bezoek aan het business event. Verbinden, ontwikkelen en de (veer)kracht van samen; dat is voor mij de Grace&Us.’
“Focus en richting in 2024, we gaan het samen doen. Aandacht voor jezelf en je werk plannen”

In maart 2024 trappen we af met een tweedaags business event waar zorgen voor jezelf en je ambities centraal staat. Bij business denk je al snel aan tomeloze ambities en drive. Maar ambities vormgeven kan je pas, als je goed voor jezelf zorgt. Dat is precies wat we tijdens deze tweedaagse gaan doen. Naast inspirerende masterclasses en motivational talks is er ruimte om te verbinden, op te laden en tot rust te komen.

Laten we samen van 2024 een topjaar maken!

Hosted by Anouk Smulders

2024 WORDT EEN KNALLER! Ik heb zo ongelooflijk veel zin in dit nieuwe jaar! Niet alleen omdat er drie mega toffe events klaar staan en een gloednieuw Tribester jaarprogramma, maar vooral omdat 2023 mij zoveel inzichten heeft gegeven en nog meer richting. Dichtbij jezelf blijven, ook als anderen je willen sturen, keuzes maken met je hart. Genieten onderweg van het uitzicht. Te hard gaan ontneemt je dat uitzicht.

Meestal raas ik door als een racket, altijd volle bak door. Door met nieuwe ideeën, door met nieuwe plekken vinden, door met nieuwe toffe events neerzetten en de tofste sprekers en experts voor jullie vinden. 

Ben jij:

Dan leer je….

De line up!

Het gehele programma draait om leven en werken vanuit jouw waarden, die zichtbaar maken in jouw boodschap zodat je jouw dromen waarmaakt.

Programma zondag 24 maart:

09.30 uur Inloop bij Hotel The July​
Voel je welkom in een van de mooiste hotels van Amsterdam, hotel The July BOAT&CO. Let op: het ticket is exclusief hotelovernachting. Wil je tijdens deze twee daagse ook blijven slapen in dit prachtige hotel? Boek je kamer met korting met de code GRACE24.
10.00 uur Ontvangst door Anouk Smulders - Founder Grace and Us
Presentatrice, model en founder van Grace and Us. Als oprichter van Grace and Us wil Anouk met haar platform vrouwen samenbrengen, inspireren en motiveren om er alles uit te halen wat er in zit. Zowel op privé als zakelijk vlak. Zij weet elke keer tijdens deze events een magische verbinding te creëren in de groep. Haar opening gaat over positiviteit, geloof in jezelf en het upgraden van elkaar. Want volgens Anouk gaat 2024 een knaller worden.
10.45 - 13.00 uur Masterclass verbindend leiderschap, hart voor de zaak door Femke Florence Kouwenhoven - Co-owner Het Ambitiehuis
Ben jij alleen maar aan het rennen of sta je bewust stil bij jouw ambities? Bewustwording in Business, daar begint alles mee. Femke deelt over liefdevol organiseren, leiden en handelen. Vertaal tijdens haar masterclass jouw dromen naar doelen en maak ook écht direct de eerste kleine praktische stappen om ze tot leven te brengen. Krijg inzicht in jouw persoonlijke waarden tijdens de masterclass van Femke waardoor je gaat leiden vanuit binnen naar buiten. Liefdevol en krachtig.  Tijdens deze masterclass over verbindend leiderschap breng je jouw persoonlijke waarden in kaart middels jouw eigen kernwaarden kompas. Je krijgt hart voor je eigen zaak!  Femke Kouwenhoven kent als mede eigenaar van het Ambitiehuis en moeder van twee jonge kinderen als geen andere het principe van alle ballen hoog houden. Door vanuit oprechte aandacht voor jezelf en je ambities te leven vanuit waarden inspireert ze anderen om te leiden vanuit je hart.
13.00 - 14.00 uur Lunch
Geloof ons, Anouk vindt niets belangrijker dan lekker eten. Want op een lege maag doet ze helemaal niets ;).
14.00 - 15.30 uur Powertalk Esther Goos - CEO Scooperz
Als oprichter en CEO van Scooperz, een van de snelst groeiende social media en influencer agencies van Nederland, weet Esther alles over het nastreven van ambitie en alle ups en downs die bij het ondernemerschap horen. In haar powertalk leert ze hoe je dromen omzet naar focus en ACTIE!  Esther begon klein met haar droom. Als moeder in een samengesteld gezin van vijf kinderen nam ze op 38-jarige leeftijd de sprong in het diepe en verruilde ze haar goedbetaalde baan in de corporate wereld voor een bestaan als zelfstandige in de online marketingwereld. Ze wist van haar zzp-bestaan een succesvol bureau te maken met internationale klanten en meerdere kantoren.  Laat je tijdens haar talk inspireren over hoe je personal branding kunt laten bijdragen aan groei door gewoon jezelf te zijn en een plan te maken voor jouw eigen leven, zodat je niet wordt geleid door de plannen van anderen.
15.30 uur Time for self-care​
Tijd om tijd te nemen voor jezelf. Pak een moment om in te checken op jouw kamer, te werken in de lobby of met een boek voor de open haard te kruipen.
16.30 - 17.30 uur De speeddates​
Meet us at the bar voor een borrel en maak kennis met de anderen. Tijdens dit uur staat netwerken en verbinden centraal. In korte speeddates maak je kennis met de dromen en doelen van andere ondernemende vrouwen.
17.30 uur Let's pitch​
Maak kennis met twee jonge ondernemers die hun bedrijf aan ons gaan pitchen.
18.30 uur Aan tafel!​
Gezellig tafelen met elkaar! Schuif aan voor een heerlijk diner.
20.30 uur Self care night ​
Anouk is dol op een wandelingetje voor het slapen gaan, dus wandel lekker mee. Liever vroeg naar bed? Of nog een drankje aan de bar? Lekker doen waar jij zin in hebt.

"Your vision will become clear only when you look into your heart. Who looks outside, dreams; who looks inside, awakens"

Programma maandag 25 maart:

09.30 - 10.30 uur Beauty breakfast​
Tijdens ons beauty breakfast op maandagochtend vertalen we jouw boodschap van binnen naar buiten en ontdek je hoe je met de mooiste beautyproducten een business proof look creëert. Tijdens dit ontbijt vertelt marketing team COTY je alles over de beautytrends van 2024 en staan de nieuwste producten voor je klaar.
10.45 - 13.00 uur Masterclass personal branding, hart voor de zaak door Manon de Boer - Founder Brand Whispers​
Sta jij voor jouw eigen verhaal? Als mens en professional hebben we er allemaal een te vertellen. Nadat je op dag 1 in de masterclass van Femke jouw eigen kernwaarden kompas hebt ingevuld gaan we op dag 2 aan de slag met verbinden vanuit jouw eigen fundament. Het resultaat? Jouw personal brandingkompas waarmee je jouw authentieke boodschap uitdraagt. Over Manon de Boer Manon de Boer inspireert mensen en merken om volledig zichzelf te zijn en is zelf niet bang om een potje uit haar comfortzone te stappen. Als 19 jarige begon ze na een stage bij het bedrijf van Anouk haar stylingbureau waar ze jarenlang bijdroeg aan de branding van artiesten. Anno 2023 zet ze met haar communicatiebureau Brand Whispers merken in hun kracht zodat ze enkel hoeven te fluisteren om succesvol te zijn. Als geboren West-Fries weet ze op een nuchtere en inspirerende wijze het beste uit jou te halen tijdens haar masterclass.
13.00 - 14.00 uur Lunch​
14.00 - 15.00 uur Powertalk door Steffy Roos du Maine​
Als CEO van een snelgroeiend juridisch kantoor, weet Steffy alles over het laten groeien van je business. Haar bedrijf is de afgelopen jaren gegroeid van 2 naar 7 miljoen omzet, en van 20 naar 70 medewerkers. Dit is haar niet gelukt door het gebruikelijke harder werken en meer focus, maar door Burning Man. Say what? Ja echt. Steffy's spirituele reis begon zo'n 6 jaar geleden tijdens dit event in de woestijn. Ze ontdekte dat al dat mediteren, manifesteren kaartjes trekken en naar binnen keren haar niet alleen een veel leuker mens maakte: haar business groeide hierdoor enorm. Terwijl haar werk week halveerde! De rest van de tijd besteedt ze aan haar passies: schrijven en spreken. Ze schreef de bestsellers Ongelimiteerd Leven en Mindful & Miljonair. Naast het laten groeien van haar eigen bedrijven, helpt Steffy andere ondernemers met het vergroten van hun omzet, winst en impact. Het vertalen van dromen naar meetbare doelen en een concrete to do lijst is haar tweede natuur. Dit is dan ook precies wat we gaan doen deze middag! Aan het einde van haar sessie loop je met concreet actieplan de deur uit. Klaar om van 2024 jouw beste jaar ooit te maken.
15.15 - 16.00 uur Anouk, Femke en Manon​
Tijd om te evalueren, vragen te stellen en ervaringen te delen. Tea time! Femke en Manon interviewen Anouk over haar dromen en doelen. Wij kijken er naar uit om je te verwelkomen tijdens dit tweedaagse evenement!

Deze mensen gingen je voor:

Corina
Corina Deelnemer Business Babe event 2022
Lees verder
Als ik over Grace and Us spreek dan kan denk ik maar aan een woord: WAUW. Wat een kracht en wat een verbinding in deze groep. Je staat er nooit alleen voor en de verbinding die ik ervaar in deze groep is niet onder woorden te brengen. Dit is een gevoel, een gevoel van kracht en vooral veerkracht, er voor elkaar zijn op alle fronten en die sterke verbinding met elkaar voelen. Vorig jaar stapte ik in de groep als een angstige en onzekere vrouw. Ik voelde mij klein en was letterlijk aan het overleven. Anouk en haar netwerk van Tribesters hebben daar een enorm verschil in gemaakt. Anouk haar kracht om mensen te verbinden liet mij kennis maken met een hoop mooie vrouwen die verschil hebben gemaakt het afgelopen jaar in mijn leven. Ik ben van overleven weer gaan leven en ben mijn heftige verleden gaan omarmen en aan gaan kijken. Deze stappen waren niet makkelijk, maar met Anouk als enorme steun, de verenketting die staat als enorme (veer)kracht voor mij en de lieve vrouwen van de Tribe ben ik de hobbels en de berg gaan bewandelen en ben ik enorm gaan groeien het afgelopen jaar. Zonder Anouk en haar talent van mensen verbinden, was dit mij niet gelukt. Ik ben enorm dankbaar dat ik Anouk en de Tribe heb ontmoet en dat ik onderdeel ben van deze Tribe. Zonder hen had ik dit zeker niet gekund.

Ben jij van plan jouw 2024 te gracen?

Wil je blijven slapen? Boek dan met de code GRACE24 op www.thejuly.com. Let op: Locatie BOAT&CO.

Schrijf je in voor de webinar Grace&Us x Brigitte van der Wielen op dinsdag 19 september om 20.00 uur. 

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte

Door deel te nemen ga je akkoord met het ontvangen van e-mail marketing van Grace&Us naar het ingevulde e-mail adres.