Thumbnail Anouk DEF (zonder design)2

Wasstraat Episode 6 – Anouk Smulders & Lilian Voorveld

In deze laatste aflevering van de Grace&Us Wasstraat zien we Grace&Us oprichtster, model en TV presentatrice Anouk Smulders in een persoonlijk gesprek met haar moeder Lilian Voorveld.
Anouk gaat voor haar werk regelmatig door de ‘Wasstraat’ maar vandaag nodigt ze haar moeder uit om zich een dag heerlijk te laten verwennen door het Grace&Us Wasstraat team.
We horen meer over deze moeder en dochter en hun liefdevolle band en we zien de onthulling van deze bijzondere make-over!

Dank aan onze partners Pillows Hotels, Coco&Cici en Evian voor het mogelijk maken van deze videoseries. Wist je dat Danone, het moederbedrijf van evian(R) heeft in 2008 meegeholpen met het oprichten van Livelihoods Carbon Fund? Dit fonds heeft bijna 130 miljoen bomen geplant om de CO2-uitstoot op een natuurlijke manier op te vangen.

Share this post

Share on facebook
Share on email

1 thought on “Wasstraat Episode 6 – Anouk Smulders & Lilian Voorveld”

  1. Dag Anouk
    Bij toeval ontdekte ik deze reportage in Twente Live.Ik vond het leuk om jou moeder zo blij en trots (op jou) te zien.
    Ik ben Helma Hofstee uit Enschede,en heb vroeger gewerkt in haar kapsalon .ikwas daar toen je werd veborenen ,heb jou grote zus ook gekend.Ik hoop dat het goed gaat met jullie allemaal H.G Helma
    H.G Helma

Leave a Comment

Your email address will not be published.