grace-blog

Selected by Grace&Us

Vandaag lanceren we de nieuwe Grace&Us webshop – Selected by Grace&Us – met al onze favoriete producten voor dit seizoen. Deze eerste collectie is gevuld met Anouk’s lievelings items vol verwennerij en Self Care! En omdat de feestdagen eraan komen, zijn het ook de perfecte cadeaus voor onder de boom!

We werken al enkele maanden samen met Pillows Hotels. Elke keer wanneer we een event bij hen organiseren, vraagt iedereen naar die heerlijke geur die er hangt: die komt van hun geurkaarsen. Geniet nu ook thuis van die heerlijke warme, gezellige geur. We bevelen iedereen deze kaarsen met liefde aan.

Coco&Cici is nog zo’n fantastische partner van Grace&Us. In hun beddengoed is het heerlijk wegdromen. Anouk slaapt elke nacht als een roos onder hun lakens en houdt vooral van de zachtheid van het beddengoed, en hoe lekker licht het aanvoelt. Doe jezelf (of een ander!) dat gevoel van luxe cadeau. Daar geniet je elke nacht van.

Sanny Side Up mag hier niet ontbreken! Anouk is fan van de combinatie van planner en notebook. Zo houd je niet alleen al je doelen bij, maar ook hoe je van plan bent ze te bereiken. Het gaat om je dromen waarmaken. In deze planner kun je al je gedachten kwijt, en je krijgt er een heleboel tips en positieve affirmaties voor terug.

De L’Eve vibrator werd ontwikkeld door onder andere business boss Eveline Stallaart. Zij ging eerder via Instagram live in gesprek met Anouk over sex en relaties. Deze vrouwvriendelijke vibrator heeft een prachtig ontwerp en is daarnaast discreet, maar wij laten hem trots zien in onze shop!

Deze Smit’s Delicious Chocolates zijn om van te smullen, en laten we eerlijk zijn: het is ook eye candy! Deze chocolade is echt kunst. Koop ze voor jezelf, of geef ze cadeau aan een ander – als je genoeg zelfbeheersing hebt.

De Grace&Us veersokken van Soxs vertellen ook een bijzonder verhaal. Houd onze website in de gaten om erachter te komen hoe Sox tot stand kwam: een verdrietig, maar tegelijkertijd prachtig verhaal. En de vrouw achter dit merk kunnen we alleen maar bewonderen.

Wat kunnen we zeggen over onze limited edition Christmas Box? Wow! Dat is het juiste woord. Deze feestelijke gouden box is gevuld met goodies die samen een waarde hebben van meer dan €160,- maar jij betaalt slechts €59.95. Self Care, beauty en pure verwennerij? Check, check, check. We zijn enorm trots dat we deze goedgevulde box voor een fijne prijs kunnen aanbieden aan al onze Grace babes. Wees er snel bij want het is een limited edition en dus in een beperkte oplage beschikbaar. Op = ook echt op!!

Onze webshop zou niet compleet zijn zonder onze eigen veerketting! En speciaal voor deze feestdagen (en wanneer je zin hebt in een feestje!) hebben we een limited party edition uitgebracht. Hier zijn slechts enkele stuks van verkrijgbaar, dus wees er snel bij en sla je slag!

We hopen dat jullie net zo zullen genieten van onze eerste selectie van producten en er iets moois tussen vinden voor jezelf, of voor Iemand die je dierbaar is we weten één ding zeker: na dit jaar verdienen we allemaal een beetje verwennerij. Grace it babes!

Share this post

Share on facebook
Share on email

Leave a Comment

Your email address will not be published.