De bergen roepen!

Huttentocht 12 - 16 september 2024

Op 12 september start jouw reis in de bergen richting avontuur en vrijheid. Ga mee op huttentocht naar Salzburgerland in Oostenrijk. Ervaar hoe het is om een gevoel van rust, vrijheid, uitdaging, avontuur en verbinding te ervaren tijdens deze 3 daagse trip waar je onder begeleiding van Anouk Smulders en Meta Herman de Groot geniet van de natuur en werkt aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

Eindelijk is het zo ver, onze nieuwe huttentocht staat klaar!

5 nachten weg, 2 nachten in mijn favoriete berghotel in Filzmoos, met sauna, zwembad en die heerlijke Oostenrijkse dekbedjes. 3 dagen de bergen in, frisse lucht, offline, met de meest waanzinnige uitzichten.

Geloof mij, je hoofd gaat leeg, je lijf gaat aan en zoals Corina (deelneemster) van vorig jaar zei:

Je overwint niet de berg maar jezelf.”

Het gaat een onbeschrijfelijk gevoel geven van vrijheid, uitdaging, avontuur en verbinding, want je doet dit samen.

Extra verdieping ervaar je aan de hand van coach Meta Herman de Groot, oprichtster van Expeditie JIJ!

Zorg dat je er snel bij bent want vol = vol. Ik heb hier weer ongelooflijk veel zin in! Voel je welkom!

Tijdens de tocht gaan we:

● Rust ervaren en ruis elimineren zodat je tot waardevolle inzichten komt in de offline bubbel die we samen creëren
● Op avontuur en uit je comfortzone zodat je niet alleen de berg maar ook jezelf overwint
● Mooie gesprekken voeren en werken aan persoonlijke ontwikkelingen
● Selfcare toepassen door alleen aandacht te hebben voor wie jij bent
● Verbinden met andere inspirerende vrouwen en hun netwerk
● Elkaar empoweren en aanmoedigen

Corina Deelneemster Huttentocht
Lees verder
" Het was geweldig! Mijn gedachten gingen vooraf aan de tocht alle kanten op. Ik zocht naar rust. Tijdens de tocht vond ik de inspanning en ontspanning heel bijzonder om te ervaren. Mijn hoofd ging letterlijk van leeg naar opgeladen met al die leuke vrouwen. De huttentocht komt wel in de bovenste ranking van mijn mooiste sportieve ervaring die ik ooit heb mogen beleven. Het was top! Een enorme aanrader."

“Je overwint niet alleen de berg maar jezelf”

We zijn er om jou aan te moedigen, te begeleiden en te ondersteunen.

Over Anouk Smulders

Anouk Smulders is echtgenoot, moeder, presentatrice, ondernemer maar vooral vrouw met alle ups and downs die daarbij horen. Mensen kennen haar vooral van haar werk op tv maar weten niet dat ze daarnaast een missie heeft. En dat is vrouwen aanmoedigen om naast je eigen, ook elkaars cheerleader te zijn. Anouk gelooft dat verbinding met elkaar zorgt voor inzicht en groei. Over de jaren heen heeft ze geleerd dat kwetsbaar durven zijn, mooi is en er mag zijn. Anouk inspireert vrouwen tijdens haar reizen en evenementen om te doen waar ze van dromen maar niet durven.

“Every sunrise is yours to live!”

Over Meta Herman de Groot

Meta Herman de Groot is psychosociaal therapeut en coach op het gebied van Relaties, Ouderschap en Persoonlijke Ontwikkeling. Inmiddels heeft zij 1000+ mannen en vrouwen in binnen en buitenland op weg geholpen in hun vervolgverhaal. 

Want dat is wat Meta zegt; “Je leven is een vervolgverhaal. Het verleden heeft invloed op het heden, maar Jij hebt invloed op de toekomst.”

Door alle ervaring en verhalen van haar cliënten heeft zij een logische route uitgestippeld vanuit je verleden naar het heden en doelgericht naar de toekomst.

“Het verleden heeft invloed op het heden maar jij hebt invloed op de toekomst”

Ben jij:

Dan leer je….

Het programma

Donderdag 12 september
We ontvangen je met open armen bij het favoriete hotel van Anouk in Filzmoos. Let op: Je regelt zelf jouw vervoer naar deze locatie.
Vrijdag 13, zaterdag 14 en zondag 15 september
Onder professionele begeleiding lopen we drie dagen lang een waanzinnige huttentocht en werk je met Anouk en Meta aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Je slaapt als een roos in de bergen.
Maandag16 september
We sluiten de trip af met weer een nacht in het favoriete hotel van Anouk zodat je uitgerust bent en met een leeg hoofd naar huis reist

Belangrijke informatie

De volgende onderdelen zijn inbegrepen in jouw reis

● 2 Overnachtingen met halfpension op de berghutten in lager
● 3 Dagen begeleiding door twee gediplomeerde en ervaren bergwandelgidsen incl. kosten voor geplande taxi- en liftritten
● Intensieve, persoonlijke en duurzame ervaringen

De wandeltochten duren tussen 4 – 6 uur per dag en bevatten stijgingen en dalingen tot 1000 hoogtemeters. We wandelen over eenvoudige, middelzware bergwegen en -paden. Deze paden zijn over het algemeen smal, regelmatig rotsachtig en af en toe steil. Zou nu en dan komen we langs geëxponeerde passages. Voor deze tocht is trittscherheit gewenst. Ervaring niet gewenst, sportiviteit wel gewenst.

Niet inbegrepen in jouw reis:

● Heen- en terugreis
● Reisverzekering met bergsportdekking (incl. bergingskosten!)

Deze mensen gingen je voor:

WendelienDeelneemster huttentocht 2023
Lees verder
Anouk bezit het toverstokje om van elke reis net iets bijzonderders te maken. Ze heeft een neus voor wat echt goed is, is zelf laagdrempelig, een verbinder en lekker no nonsens. Dat trekt de juiste mix van vrouwen aan voor een onvergetelijke ervaring of het nou een uitdagende huttentocht of een magisch Ibiza retreat is, de reizen blijven altijd nog lang bij me. Anouk stelt met Grace and Us niet teleur. Geen wonder dat haar reizen altijd binnen no time uitverkocht zijn. Dankjewel lieve Anouk.

Ben jij van plan om op avontuur te gaan en volledig de aandacht te leggen op jezelf, zonder afleiding van invloeden van buitenaf zodat je volledig opgeladen terugkomt met een helder hoofd en een gevoel van richting en rust ervaart?

Voel je welkom. Ik kan niet wachten je te ontmoeten.

Liefs, Anouk Smulders

Schrijf je in voor de webinar Grace&Us x Brigitte van der Wielen op dinsdag 19 september om 20.00 uur. 

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte

Door deel te nemen ga je akkoord met het ontvangen van e-mail marketing van Grace&Us naar het ingevulde e-mail adres.