Jouw route naar kracht, verbinding en groei.

Human Design event

Zondag 22 oktober en maandag 23 oktober 2023

Lieve mooie, sterke, stoere vrouwen!

Hoe ver wil jij gaan om jezelf nog beter te leren kennen? Zelfontwikkeling is zo’n enorm cadeau! Inzichten krijgen in jouw eigen blauwdruk, jouw obstakels, oude pijnen en je patronen is zo zo waardevol. Afgelopen jaar heb ik een tweedaagse gevolg bij onze Tribe expert Marloes Kremer. Human design gecombineerd met opstellingen…. Wat daar gebeurde…… zoveel van mijn patronen werden duidelijk en blootgelegd!! Ik heb hier zoveel van geleerd. Dit is een enorm cadeau voor jezelf, maar ook voor jouw systeem.

 

Ik ben zo trots dit waardevolle selfcare weekend aan te kunnen bieden. Laat ik hier mee beginnen. 

Human Design……aan de hand van je geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats geeft het Human Design-systeem een handleiding voor je dagelijks leven. Laat ik het vergemakkelijken door te zeggen dat je letterlijk je eigen gebruiksaanwijzing krijgt. Dit systeem is zo kloppend dat ik echt met open mond en geëmotioneerd deze twee daagse training heb ervaren. Je
ontdekt hiermee op welke vlakken je een bijdrage kunt leveren en hoe je keuzes kunt maken die je verder brengen in je ontwikkelingen.

Het is een combinatie van verschillende wetenschappen. Genetica, biochemie, astrologie, chakraleer en kwantummechanica… klinkt heel ingewikkeld , maar aan de hand van een top team van 5 mensen ga je letterlijk door je eigen chart heen lopen. En geloof mij….. MINDBLOWING!!!! Dit alles gecombineerd met opstellingen. Los van je eigen design wordt je leven natuurlijk beïnvloed door je familie, de plek waar je bent opgegroeid, de patronen in jouw systeem van herkomst. Als een soort laagje dat over jouw eigen human design heen. 

Opstellingen is een effectieve en helende manier om de onbewuste patronen in je familie van herkomst te onderzoeken. Ik garandeer je, dit is een CADEAU voor de rest van je leven!! Gun jezelf deze verrijking.

Dit selfcare weekend kost € 599,- ex BTW. De overnachting zit hier niet bij inbegrepen.

Locatie

Op 22 en 23 oktober gaat dit selfcare retreat plaatsvinden en natuurlijk op een hele fijne locatie!! Ik hou er enorm van om jullie steeds weer te verrassen met bijzondere plekken! Nidum in Grave wordt onze locatie voor deze bijzondere dagen. 


Wij hebben er bewust voor gekozen om jullie de mogelijkheid te geven om in de buurt te slapen of naar huis te rijden. Het zijn intensieve dagen waar het fijn is om ‘s avonds even lekker alles rustig te verwerken.Programma

☸︎ 2 daagse Human Design Workshop van 10.00 uur tot 17.00 uur

☸︎ Sessie over verbinden door Anouk Smulders

☸︎ Mogelijkheid om te verbinden met ondernemende vrouwen

☸︎ 2x lunch


Na afloop van deze 2 daagse:

☸︎ Heb je meer inzicht in jouw design

☸︎ Heb je kunnen doorvoelen wat jouw pure potentie is maar ook je conditioneringen/valkuilen kunnen ervaren

☸︎ Heb je kennis van de basistheorie rondom Human Design

☸︎ Heb je inzicht in de overeenkomsten en verschillen van diverse types, strategieën, autoriteiten en profielen en krijg je tools mee om daarmee te experimenteren

☸︎ Heb je je eigen persoonlijke ervaringen opgedaan met deze methode

Sprekers

Marloes – Generator
 
Ik ben Marloes Kremer. Ik heb een praktijk in de Watergraafsmeer in Amsterdam en ik behandel in de natuur vanuit mijn omgebouwde Volkswagen camper T2 uit 1977 in de zomermaanden en vanuit mijn Eriba caravan uit 1975 in de wintermaanden. Ik geef trauma behandelingen en ik doe dat door middel van EFT (Emotional Freedom Techniques). Daarnaast hebben familieopstellingen en Human Design echt mijn hart gestolen. Vooral aan het laatste besteed ik elk vrij uurtje dat ik heb omdat het systeem zoveel lagen kent, leer ik elke dag wel iets nieuws. Deze kennis wil ik graag doorgeven. Het fijnste is om het echt te mogen ervaren en voelen en daarom is de combinatie van Human Design en opstellingen echt prachtig.
Cecile – Generator 
 
Ik ben Cecile Kremer en het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met zichzelf met behulp van Human Design. Voor mijzelf en de mensen om mij heen heeft Human Design al zoveel betekend. Het mooiste aan dit systeem vind ik dat het je pure potentie weergeeft, waarvan je eigenlijk altijd (stiekem) al wist dat die in je zat. Human Design geeft je inzicht in alle kanten van jezelf zodat je die kan omarmen en kan gaan leven vanuit flow, zoals het voor jou bedoeld is. Magie ontstaat wanneer Human Design en opstellingen samen komen. Een prachtige manier om je design echt te gaan doorvoelen om zo echt vanuit je design te kunnen gaan leven.
Mirjam – Manifesting Generator
 
Als mede-eigenaar van Welopstellingen is het interessant om nieuwe combinaties te maken in ons vak van opstellers. Als manifesting generator kan het bijna niet anders dat dit dan ook direct in de vorm komt. Nieuwe materialen, diepgaande kennis van Human Design en opstellingen komen samen in deze workshop.  Heerlijk om mijzelf dit te gunnen om samen met de groep verder te onderzoeken in het wetend veld.
Hoe kennis en doorvoelen van het unieke design van een ieder je kan helpen. Lichter en moeitelozer leven voor mezelf en voor anderen. Omdat niet al mijn centra’s gevuld zijn, zijn juist ook die anderen voor mij essentieel.  Ik kijk ernaar uit je te gaan ontmoeten. 

Anouk – Verbinder

Mijn naam is Anouk Smulders, ik ben echtgenoot, moeder, presentatrice, ondernemer maar vooral vrouw met alle ups and downs die daarbij horen.Mensen kennen mij vooral van mijn werk op tv maar weten niet dat ik naast mijn tv werk een missie heb. En dat is vrouwen aanmoedigen om naast je eigen, ook elkaars cheerleader te zijn. Ik geloof dat verbinding met elkaar zorgt voor inzicht en groei.

Deze wereld heeft mij veel moois gebracht en dingen laten inzien. Ik heb lessen geleerd en inzichten gekregen die mij ertoe hebben gebracht om Grace and Us te starten. Een vrouwen community die staat voor verbinding, voor meedenken, delen en samen groeien. Over de jaren heen heb ik geleerd dat kwetsbaar durven zijn mooi is en er mag zijn.

Locaties om te overnachten

Dit selfcare event is exclusief overnachting. De overnachting kun je daarom zelf bijboeken op eigen kosten. Wij opperen twee locaties:

Van der Valk hotel Cuijk-Nijmegen ligt op 10 minuten van de locatie.

B&B de Prinsenhof ligt op 6 minuten van de locatie.

Schrijf je in voor de webinar Grace&Us x Brigitte van der Wielen op dinsdag 19 september om 20.00 uur. 

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte

Door deel te nemen ga je akkoord met het ontvangen van e-mail marketing van Grace&Us naar het ingevulde e-mail adres.