Grace&Us

Events 2021

‘Lekker in je vel’ Retreat

20 JUNI TOT 21 JUNI 2021

Wij hebben voor ons eerste Self Care Weekend na deze lange lockdown een geweldig programma voor jullie samengesteld. Want wat is er fijner dan je lekker in je vel te voelen?

Live stream

Grace&Us Self Care @home
Zondag 28 Februari – Dit evenement is gesloten

Als de omstandigheden erom vragen, regelen wij het gewoon. Wij krijgen zoveel reacties over onze Self Care Weekenden en even zoveel vragen over wanneer het weer plaats gaat vinden.

Instagram Live

Steffi de Pous
Was live op 29 januari – Bekijk op Instagram

We eindigen vrijdag met een video waarin Anouk live gaat met Steffi de Pous van Because we Carry. Because we Carry is een Amsterdamse hulporganisatie die zich inzet voor de vluchtelingen op de Griekse eilanden. Grace&Us gaat niet alleen over Self Care, maar we willen ook graag ‘We Care’ belichten. Door de situatie in Nederland en natuurlijk wereldwijd – ligt er veel focus op de pandemie. Mooie initiatieven en goede doelen raken daardoor onderbelicht, maar ook zij hebben onze hulp nodig. Als de wereld straks weer draait, dragen wij als Grace&Us graag een steentje bij en we horen graag waar vanuit Because we Carry behoefte aan is.

Instagram Live

Yvonne Janssen
Was live op 28 januari – Bekijk op Instagram

Yvonne Janssen van Yvonne Janssen Bodyscan. Op jonge leeftijd wordt Yvonne geconfronteerd met de spierziekte MS en na 3 jaar slecht te kunnen lopen, verlammingen en op bed te liggen neemt zij het besluit dat haar leven er anders uit gaat zien. Meer energie, blij, meer kracht minder pijn. Dat is wat zij ook wil voor een ander. Nog nooit was het zo makkelijk om – met een Bodyscan – inzicht te krijgen vanbinnen in je lichaam.. Yvonne is Bodyscan specialist.
Start met wat jij NU nodig hebt. Meten-Weten-Doen

Instagram Live

Merle Mudde
Was live op 27 januari  – Bekijk op Instagram

Ben je benieuwd hoe jij als ondernemer kan groeien naar de next level? Anouk gaat in gesprek met Merle en bespreekt het thema business binnen Grace&Us en wat je het aankomende jaar van ons kan verwachten daarin.
Transformeer je leven en business met je vrouwelijke bioritme en wordt weer ECHT enthousiast!

Instagram Live

Meta Herman de Groot
Was live op 26 januari – Bekijk op Instagram

Meta is Psychosociaal therapeut en kindertherapeut en heeft inmiddels met haar ruim 1.000 sessies al vele moeders, vaders, ouders en kinderen op weg geholpen door middel van Ouderschap Coaching, Persoonlijke Ontwikkeling en Relatie Coaching. Op het gebied van Ouderschap Coaching bespreekt ze onder andere jouw ouder-ego positie, waardebepaling en communicatie. Ook benieuwd wat Meta te vertellen heeft en waar je haar dit jaar terug gaat zien?