Grace&Us, een simpele vonk

Grace&Us is opgericht door Anouk Smulders en begon met een vonkje, een onverwachte ontmoeting. Een ontmoeting die weer leidde tot een verbinding. Een verbinding waardoor Anouk zich realiseerde hoe de sterren soms samenwerken om ongelooflijke dingen te laten gebeuren. En hoeveel energie en inspiratie vrouwen van elkaar kunnen krijgen als ze elkaar vinden. In deze perfecte filter-wereld zien en vinden we elkaar helaas niet altijd. En is er geen ruimte voor echte ontmoetingen, voor eerlijke gesprekken, voor spontane verbindingen.

Omdat je het echte leven niet kunt filteren

Uit dat vonkje is Grace&Us ontstaan. Een platform met als missie om echte verhalen van echte vrouwen te vertellen. En te delen. Voor en door al die geweldige vrouwen die ons pad kruisen, die we ontmoeten, die we tegenkomen, die ons raken en die ons inspireren. Grace&Us brengt al die vrouwen samen. Om ervaringen te delen en krachten te bundelen.

image: wendyonline.com

Ons verhaal

Wij geloven in de kracht van vrouwen, in de kracht van samenzijn. Wij geloven in delen, geven en oprecht zijn. In ons leven ontmoeten we allerlei vrouwen die ons inspireren, raken en motiveren. Hun verhalen, hun lessen, hun wijsheden brengen we samen. Zodat we allemaal van elkaar kunnen leren en het beste in onszelf naar boven kunnen halen. Grace&Us is echte verhalen van echte vrouwen. Omdat het leven zonder filter ook veel echter is.

Grace&Us had als werktitel Wereldwijf, grof vertaald als geweldige vrouw. Het is een uitdrukking die Anouk regelmatig gebruikt – en wat ze met haar vriendinnen ook onder elkaar gebruiken. Een wereldwijf is een vrouw met ballen, die leeft, beleeft, ervaart en leert. Een vrouw die valt en weer opstaat, die huilt, lacht, liefheeft, haar neus stoot en doorgaat. Een vrouw om van te houden. Een vrouw zoals Grace&Us.

Wereldwijven werd Grace&Us, een platform dat vrouwen samenbrengt en hun verhalen deelt. De naam Grace&Us vindt zijn oorsprong in de naam van Anouk, wat Grace betekent. In de Griekse mythologie verwijst het meervoud graces naar drie zustergodinnen die staan voor schoonheid en charme. Tegenwoordig gaat grace over vrouwelijkheid, elegantie en respect. Dat is wat Grace&Us ook is. Voortgekomen uit een Nederlands hart, maar open voor alle wereldwijven.

Samenwerken

Wil je samenwerken met Grace&Us dan horen we dat graag. We vinden het leuk en belangrijk dat ons netwerk, aangevoerd door Anouk Smulders, blijft groeien. Als je ook oprechte en eerlijke verhalen wil vertellen en je het leuk vindt wat je hebt gezien en gelezen neem dan contact met ons op.

Neem contact op